کد مقاله عنوان مقاله نویسندگان وضعیت
1 1052-QRPCU1 (R1) اثرات مصرف نعنا فلفلی خشک بر عملکرد جوجه خروس گوشتی تا 35 روزگی جواد نصر، علی اسفندانی پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
2 1084-QRPCU1 اثر پیش خنک کردن با روش دمش هوای سرد بر ماندگاری کاهو مریم رواقی، آذرخش عزیزی، لیلا بهبهانی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
3 1083-QRPCU1 اثر تغذیه متعادل بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خارک برحی در استان خوزستان مریم رواقی، علیرضا جعفرنژادی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
4 1040-QRPCU1 اثر حشره‌کش‌های شیمیایی در کاهش جمعیت حشرات مفید در مزارع گندم و پیامد آن در امنیت غذایی ریحانه براتی پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
5 1011-QRPCU1 اثر شدت باران بر پاشمان‌پذیری ذرات خاک در بافت‌های مختلف مجید فرومدی، علی رضا واعظی، علی خاکبازان پذیرفته شده مشروط برای ارائه به صورت پوستر
6 1070-QRPCU1 اثر کلسیم و گلیسرول بر ویژگی‌های آبدوستی فیلم زیست تخریب‌پذیر آگار فرید عمیدی فضلی، زهرا تاج پور پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
7 1065-QRPCU1 ارزش‌­افزایی پسماند محصولات کشاورزی با استخراج ترکیبات زیست‌فعال از آن ها و استفاده در فرمولاسیون موادغذایی نگین خوش نژاد، هادی الماسی، مهرنوش شریفی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
8 1054-QRPCU1 استفاده از عصاره گلبرگ زعفران در فرمولاسیون مربای پوست هندوانه و ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی آن آیدا سرابی، امیرحسین الهامی راد، عبدالرضا میرچولی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
9 1059-QRPCU1 اسنک‌های فراسودمند غنی شده با سبوس برنج امیر پورفرزاد، الهه لایق قدردان پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
10 1071-QRPCU1 افزایش ایمنی و سلامت مصرف کنندگان با بسته‌بندی فعال مواد غذایی فرید عمیدی فضلی، ندا عمیدی فضلی، زهرا تاج پور پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
11 1080-QRPCU1 افزایش پایداری ترکیبات زیست فعال با فناوری درون پوشانی (انکپسولاسیون) در نانوحامل های لیپیدی مهرنوش شریفی، هادی الماسی، نگین خوش نژاد پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
12 1031-QRPCU1 امنیت غذایی و چالش های موجود در دامداری های سنتی آزاده میرشمس الهی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
13 1022-QRPCU1 امنیت غذایی و حکمرانی آب (با تأکید بر چالشهای کشور ایران) اکرم حمیدیان پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
14 1049-QRPCU1 برآورد ضریب گیاهی و نیاز آبی گیاه با تصاویر ASTER و MODIS مهدی ملک پور پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
15 1030-QRPCU1 بررسی اثرات آلاینده های صنایع غذایی بر سلامت انسان و محیط زیست سمیه صالح فکر پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
16 1087-QRPCU1 بررسی اثر دما بر عملکرد و زیست توده ذرت (مطالعه موردی: قزوین) فاطمه صفری، هادی رمضانی اعتدالی، عباس کاویانی پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
17 1014-QRPCU1 بررسی اثر شبکه های توزیع غذا بر امنیت غذایی سمیه صالح فکر پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
18 1033-QRPCU1 بررسی انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از مواد غذایی: ایمنی، پتانسیل پروبیوتیکی و کاربردهای آنها ایناس ابراهیم پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
19 1088-QRPCU1 بررسی تاثیر اعمال بیوچار و کاه‌و‌کلش گندم بر ردپای آب آبی، سفید و خاکستری ذرت زهرا پرتوی، هادی رمضانی اعتدالی، عباس کاویانی پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
20 1042-QRPCU1 بررسی تاثیر تجارت اجتماعی بر سیاست‌های توسعه اطلاعات و شبکه‌سازی فعالیت‌های کارآفرینانه بین‌المللی در بخش ماشین‌آلات کشاورزی سیدمحمد حسینی، جواد مرادی سیاهکالی، حمیده میری اصل، سیدجلال حسینی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
21 1055-QRPCU1 بررسی حکمرانی پایدار با توجه به نقش بودجه بندی مشارکتی علی عذیری، مریم مجیدی پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
22 1094-QRPCU1 بررسی دستاوردهای برنامه مشارکت کشاورزان در ترویج و توسعه کشاورزی پایدار با راهبرد تحولی مدیریت مشارکتی جامع محصول (IPCM) محمدرضا شاه‌پسند پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
23 1016-QRPCU1 بررسی دلایل فراموش شدن گیاه پنبه در مناطق گرمسیری غرب ایران اشکان عسگری پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
24 1013-QRPCU1 بررسی مسیر تخمیر در دانه ی کاکائو و متابولیت های ثانویه ی تولید شده در مسیر تخمیر گروه صنعتی باراکا ، سمانه صالحی، مارال خوش کیش، الناز مرادی آهنی، پرستو دهقانی، رقیه تهامی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
25 1037-QRPCU1 بررسی مؤلفه های نهادآب در حکمرانی محمد حیدرزاده، جمشید اقبالی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
26 1009-QRPCU1 بررسی نقش و مشارکت بانوان روستایی در اگرو اکوسیستم های غرب ایران اشکان عسگری، عباس غفوری پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
27 1007-QRPCU1 بررسی هیستوپاتولوژیک پانکراس بز و گوسفند به عنوان احشای خوراکی احمد علیزاده، هادی ابراهیم نژاد، شهرزاد عزیزی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
28 1101-QRPCU1 بهینه سازی تنظیمات پرینتر سه بعدی غذایی جهت ساخت ریزساختارهای رهایش دارو مهسا قیامی پور، محمد اکرامی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
29 1032-QRPCU1 بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی از سبوس برنج فاطمه رضانژاد امیردهی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
30 1062-QRPCU1 پوشش‌های نانوکامپوزیتی در حفظ و نگهداری مواد غذایی ابوالفضل نوین، احمد اعتمادی، عطیه حیدری زفره، محمد سیروس آذر پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
31 1002-QRPCU1 تاریخچه و مبانی تئوریک شاخص های امنیت غذایی دکتر میثم مهری چروده، دکتر افشین اسماعیلی فر پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
32 1008-QRPCU1 تراریخته های رایج در صنایع غذایی و ساختارهای حاکمیتی نظارت بر محصولات تراریخته علی اصغر وحیدی نیا، محمدرضا مرادی آورزمان پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
33 1036-QRPCU1 تولید سیب زمینی ارگانیک برای اولین بار در کشور داود حسن پناه پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
34 1004-QRPCU1 تولید ماست پروبیوتیک توسط سویه بومی امیرمحمد حیدری نیا، سمانه صدیقی خویدک پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
35 1104-QRPCU1 چالش های پیش روی خط‌مشی‌گذاری بحران آب در استان قم سیدمحمد حسینی، جواد سیاهکالی مرادی پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
36 1068-QRPCU1 چالش ها و پیامدهای حکمرانی آب در ایران الهام قوچانیان حقوردی، علیرضا مقری فریز، امید خراشادیزاده، مریم سمائی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
37 1038-QRPCU1 حاکمیت ناوبری برای امنیت غذایی پایدار و تولید محصول سالم مینا قربانی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
38 1043-QRPCU1 حکمرانی، امنیت غذایی و تولید محصول سالم مهدی سلیمانی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
39 1047-QRPCU1 حکمرانی،امنیت غذایی و تولید محصول سالم رسول صالح طریق، مهدی سلیمانی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
40 1063-QRPCU1 راهکارهای غیرشیمیایی برای کنترل آفات و بیماری های محصولات گلخانه ای و تولید محصول سالم مریم سمائی، علی آذری نصرآباد، محمدرضا میرزائی، مریم جانعلی زاده، الهام قوچانیان حقوردی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
41 1082-QRPCU1 روش های کاهش و بازیافت مواد غذایی در صنعت کشاورزی فاطمه افشار پاریزی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
42 1021-QRPCU1 زنجیره‌تأمین تاب‌آور نان با رویکردهای نوین استفاده‌مجدد از ضایعات حامد آقالر، فرشته پرورش پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
43 1078-QRPCU1 شاخص حکمرانی خوب بر پذیرش فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشورهای سند چشم­انداز 1404 آرش بهنود پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
44 1069-QRPCU1 شناسایی سموم آفلاتوکسین محصولات تجاری غذای کودک در ایران: یک مطالعه مروری امرالله مردانی، زهراسادات حجازی، مهدی کرامتی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
45 1085-QRPCU1 ظرفیت سنجی و مکان گزینی سردخانه های مواد غذایی در استان خوزستان مریم رواقی، حامد فاطمیان پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
46 1017-QRPCU1 فرآورده های غذایی تراریخته: تولید، شناسایی و مخاطرات سبا بلقیسی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
47 1093-QRPCU1 کاربرد نانوتکنولوژی در تولید محصول سالم و کاهش مایکوتوکسین ها روح الله کرمی اسبو پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
48 1058-QRPCU1 کاربرد و ایمنی منابع پروتئینی نوین برای تولید جایگزین های گوشت و فرآورده های غذایی پیمانه قاسمی افشار، مرتضی عادلی میلانی، ساغر بهرام، نیلوفر علیزاده شیرذیلی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
49 1064-QRPCU1 کود و ضد-آفت ارگانیک SNPC محمدتقی کلائی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
50 1066-QRPCU1 محصولات تراریخته، مزایا و چالش ها در امنیت غذایی و محصول سالم نیلوفر پیکانی، لیدا شاهسونی مجرد، ساناز توکلی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
51 1035-QRPCU1 محلول غذایی تهیه شده از کودهای ارگانیک برای تولید مینی تیوبر سیب زمینی در سیستم هیدروپونیک داود حسن پناه پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
52 1092-QRPCU1 مدیریت آب محصولات زراعی و دامی استان قم به‌منظور تأمین امنیت غذایی طیبه خلیلی پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
53 1095-QRPCU1 مدیریت ضایعات کشاورزی با فناوری های نوین تولید انرژی، در راستای حفظ محیط زیست کاظم طالشی پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
54 1090-QRPCU1 مروری بر اهمیت و جایگاه محصولات غلات پروبیوتیک و فرآیند تولید آن ملیکا میرجردوی، محمدباقر حبیبی نجفی، مرضیه حسینی نژاد پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
55 1039-QRPCU1 مروری بر جایگاه محصولات پروبیوتیکی و روش‌های افزایش زنده‌مانی آن‌ها جهت بهبود تولید محصولات سالم ملیکا میرجردوی، محمدباقر حبیبی نجفی، مرضیه حسینی نژاد پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
56 1060-QRPCU1 مروری بر کاربرد اینولین در کیک پری‌بیوتیک نادیا ترقی خواه، شهرک واتگر پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
57 1053-QRPCU1 مروری بر کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا در غنی سازی کیک و بیسکوئیت نادیا ترقی خواه، شهرک واتگر پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
58 1079-QRPCU1 مروری بر محصولات تراریخته و تاثیرات آن بر امنیت غذایی رضا رضوانی منش، سارا بصیری مژدهی، حمیدرضا آقایی سربرزه پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
59 1018-QRPCU1 مروری بر مزایا و معایب نانوتکنولوژی در کشاورزی سبا بلقیسی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
60 1074-QRPCU1 مروری برمطالعه اسانس ها وهیدروژل ها به عنوان پوشش های خوراکی موادغذایی احمد اعتمادی، ابوالفضل نوین، عطیه حیدری زفره، محمد سیروس آدر پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
61 1081-QRPCU1 مروری کوتاه بر امکان استفاده از میلورم و سوپرمیلورم در خوراک جوجه های گوشتی با هدف بهبود امنیت غذایی و توسعه پایدار در ایران سیدمهدی قرشی، محمد حسین پالیزدار، سید عبداله حسینی، محمود کرمی، سید اسداله آقامیرکریمی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
62 1027-QRPCU1 مقایسه اثر صابون های کشاورزی و پودر گوگرد در کنترل پسیل معمولی پسته سید کاظم مهدوی، مه نوش محمدی نژاد، محسن محمدی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
63 1075-QRPCU1 مقایسه مقدار آنتی اکسیدان و ترکیبات فنولی در عصاره های تهیه شده از گیاه گزنه ( Urtica dioica ) پانته آ عزت مقدم پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
64 1091-QRPCU1 مکانیسم‌های ایمنی ذاتی مرتبط با میزان حساسیت به ویروس نیوکاسل در مراحل اولیه رشد جوجه‌های بومی مریم کرمی، محسن مردی، علی اسمعیلی زاده کشکوئیه، آرش جوانمرد پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
65 1100-QRPCU1 نانوتکنولوژی و ایمنی مواد غذایی: مزایای بالقوه، خطرات احتمالی مهسا قیامی پور، محمد اکرامی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
66 1044-QRPCU1 نقش آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی در حکمرانی امنیت غذایی علیرضا پورسعید پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
67 1099-QRPCU1 نقش بیمه و مدیریت ریسک در بخش کشاورزی و امنیت غذایی نوشین اصولی، علی فاتحی فولادی، کاظم طالشی پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
68 1023-QRPCU1 نقش زنجیره های عرضه (چالش ها و راهکارها ) بعنوان رویکردی نوین برای توسعه استراتژی های مطلوب حکمرانی و امنیت غذایی در کشاورزی ایران مجید حسنی مقدم، رامین رادفر، شهروز خرمی پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
69 1010-QRPCU1 نقش علم در تولید مواد غذایی و بهره برداری از منابع مرتبط با کشاورزی اشکان عسگری، عباس غفوری پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر
70 1086-QRPCU1 نیمه شرقی ایران، گرم‌تر از همیشه: گزارشی از تغییرات دمایی و پیامدهای آن طی سالهای (1366-1401) احسان شاد، رقیه شاد پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر