1 |
1052-QRPCU1 (R1) |
اثرات مصرف نعنا فلفلی خشک بر عملکرد جوجه خروس گوشتی تا 35 روزگی |
جواد نصر، علی اسفندانی |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
2 |
1084-QRPCU1 |
اثر پیش خنک کردن با روش دمش هوای سرد بر ماندگاری کاهو |
مریم رواقی، آذرخش عزیزی، لیلا بهبهانی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
3 |
1083-QRPCU1 |
اثر تغذیه متعادل بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خارک برحی در استان خوزستان |
مریم رواقی، علیرضا جعفرنژادی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
4 |
1040-QRPCU1 |
اثر حشرهکشهای شیمیایی در کاهش جمعیت حشرات مفید در مزارع گندم و پیامد آن در امنیت غذایی |
ریحانه براتی |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
5 |
1011-QRPCU1 |
اثر شدت باران بر پاشمانپذیری ذرات خاک در بافتهای مختلف |
مجید فرومدی، علی رضا واعظی، علی خاکبازان |
پذیرفته شده مشروط برای ارائه به صورت پوستر |
6 |
1070-QRPCU1 |
اثر کلسیم و گلیسرول بر ویژگیهای آبدوستی فیلم زیست تخریبپذیر آگار |
فرید عمیدی فضلی، زهرا تاج پور |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
7 |
1065-QRPCU1 |
ارزشافزایی پسماند محصولات کشاورزی با استخراج ترکیبات زیستفعال از آن ها و استفاده در فرمولاسیون موادغذایی |
نگین خوش نژاد، هادی الماسی، مهرنوش شریفی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
8 |
1054-QRPCU1 |
استفاده از عصاره گلبرگ زعفران در فرمولاسیون مربای پوست هندوانه و ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی آن |
آیدا سرابی، امیرحسین الهامی راد، عبدالرضا میرچولی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
9 |
1059-QRPCU1 |
اسنکهای فراسودمند غنی شده با سبوس برنج |
امیر پورفرزاد، الهه لایق قدردان |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
10 |
1071-QRPCU1 |
افزایش ایمنی و سلامت مصرف کنندگان با بستهبندی فعال مواد غذایی |
فرید عمیدی فضلی، ندا عمیدی فضلی، زهرا تاج پور |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
11 |
1080-QRPCU1 |
افزایش پایداری ترکیبات زیست فعال با فناوری درون پوشانی (انکپسولاسیون) در نانوحامل های لیپیدی |
مهرنوش شریفی، هادی الماسی، نگین خوش نژاد |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
12 |
1031-QRPCU1 |
امنیت غذایی و چالش های موجود در دامداری های سنتی |
آزاده میرشمس الهی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
13 |
1022-QRPCU1 |
امنیت غذایی و حکمرانی آب (با تأکید بر چالشهای کشور ایران) |
اکرم حمیدیان |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
14 |
1049-QRPCU1 |
برآورد ضریب گیاهی و نیاز آبی گیاه با تصاویر ASTER و MODIS |
مهدی ملک پور |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
15 |
1030-QRPCU1 |
بررسی اثرات آلاینده های صنایع غذایی بر سلامت انسان و محیط زیست |
سمیه صالح فکر |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
16 |
1087-QRPCU1 |
بررسی اثر دما بر عملکرد و زیست توده ذرت (مطالعه موردی: قزوین) |
فاطمه صفری، هادی رمضانی اعتدالی، عباس کاویانی |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
17 |
1014-QRPCU1 |
بررسی اثر شبکه های توزیع غذا بر امنیت غذایی |
سمیه صالح فکر |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
18 |
1033-QRPCU1 |
بررسی انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از مواد غذایی: ایمنی، پتانسیل پروبیوتیکی و کاربردهای آنها |
ایناس ابراهیم |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
19 |
1088-QRPCU1 |
بررسی تاثیر اعمال بیوچار و کاهوکلش گندم بر ردپای آب آبی، سفید و خاکستری ذرت |
زهرا پرتوی، هادی رمضانی اعتدالی، عباس کاویانی |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
20 |
1042-QRPCU1 |
بررسی تاثیر تجارت اجتماعی بر سیاستهای توسعه اطلاعات و شبکهسازی فعالیتهای کارآفرینانه بینالمللی در بخش ماشینآلات کشاورزی |
سیدمحمد حسینی، جواد مرادی سیاهکالی، حمیده میری اصل، سیدجلال حسینی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
21 |
1055-QRPCU1 |
بررسی حکمرانی پایدار با توجه به نقش بودجه بندی مشارکتی |
علی عذیری، مریم مجیدی |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
22 |
1094-QRPCU1 |
بررسی دستاوردهای برنامه مشارکت کشاورزان در ترویج و توسعه کشاورزی پایدار با راهبرد تحولی مدیریت مشارکتی جامع محصول (IPCM) |
محمدرضا شاهپسند |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
23 |
1016-QRPCU1 |
بررسی دلایل فراموش شدن گیاه پنبه در مناطق گرمسیری غرب ایران |
اشکان عسگری |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
24 |
1013-QRPCU1 |
بررسی مسیر تخمیر در دانه ی کاکائو و متابولیت های ثانویه ی تولید شده در مسیر تخمیر |
گروه صنعتی باراکا ، سمانه صالحی، مارال خوش کیش، الناز مرادی آهنی، پرستو دهقانی، رقیه تهامی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
25 |
1037-QRPCU1 |
بررسی مؤلفه های نهادآب در حکمرانی |
محمد حیدرزاده، جمشید اقبالی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
26 |
1009-QRPCU1 |
بررسی نقش و مشارکت بانوان روستایی در اگرو اکوسیستم های غرب ایران |
اشکان عسگری، عباس غفوری |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
27 |
1007-QRPCU1 |
بررسی هیستوپاتولوژیک پانکراس بز و گوسفند به عنوان احشای خوراکی |
احمد علیزاده، هادی ابراهیم نژاد، شهرزاد عزیزی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
28 |
1101-QRPCU1 |
بهینه سازی تنظیمات پرینتر سه بعدی غذایی جهت ساخت ریزساختارهای رهایش دارو |
مهسا قیامی پور، محمد اکرامی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
29 |
1032-QRPCU1 |
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی از سبوس برنج |
فاطمه رضانژاد امیردهی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
30 |
1062-QRPCU1 |
پوششهای نانوکامپوزیتی در حفظ و نگهداری مواد غذایی |
ابوالفضل نوین، احمد اعتمادی، عطیه حیدری زفره، محمد سیروس آذر |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
31 |
1002-QRPCU1 |
تاریخچه و مبانی تئوریک شاخص های امنیت غذایی |
دکتر میثم مهری چروده، دکتر افشین اسماعیلی فر |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
32 |
1008-QRPCU1 |
تراریخته های رایج در صنایع غذایی و ساختارهای حاکمیتی نظارت بر محصولات تراریخته |
علی اصغر وحیدی نیا، محمدرضا مرادی آورزمان |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
33 |
1036-QRPCU1 |
تولید سیب زمینی ارگانیک برای اولین بار در کشور |
داود حسن پناه |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
34 |
1004-QRPCU1 |
تولید ماست پروبیوتیک توسط سویه بومی |
امیرمحمد حیدری نیا، سمانه صدیقی خویدک |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
35 |
1104-QRPCU1 |
چالش های پیش روی خطمشیگذاری بحران آب در استان قم |
سیدمحمد حسینی، جواد سیاهکالی مرادی |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
36 |
1068-QRPCU1 |
چالش ها و پیامدهای حکمرانی آب در ایران |
الهام قوچانیان حقوردی، علیرضا مقری فریز، امید خراشادیزاده، مریم سمائی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
37 |
1038-QRPCU1 |
حاکمیت ناوبری برای امنیت غذایی پایدار و تولید محصول سالم |
مینا قربانی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
38 |
1043-QRPCU1 |
حکمرانی، امنیت غذایی و تولید محصول سالم |
مهدی سلیمانی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
39 |
1047-QRPCU1 |
حکمرانی،امنیت غذایی و تولید محصول سالم |
رسول صالح طریق، مهدی سلیمانی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
40 |
1063-QRPCU1 |
راهکارهای غیرشیمیایی برای کنترل آفات و بیماری های محصولات گلخانه ای و تولید محصول سالم |
مریم سمائی، علی آذری نصرآباد، محمدرضا میرزائی، مریم جانعلی زاده، الهام قوچانیان حقوردی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
41 |
1082-QRPCU1 |
روش های کاهش و بازیافت مواد غذایی در صنعت کشاورزی |
فاطمه افشار پاریزی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
42 |
1021-QRPCU1 |
زنجیرهتأمین تابآور نان با رویکردهای نوین استفادهمجدد از ضایعات |
حامد آقالر، فرشته پرورش |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
43 |
1078-QRPCU1 |
شاخص حکمرانی خوب بر پذیرش فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشورهای سند چشمانداز 1404 |
آرش بهنود |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
44 |
1069-QRPCU1 |
شناسایی سموم آفلاتوکسین محصولات تجاری غذای کودک در ایران: یک مطالعه مروری |
امرالله مردانی، زهراسادات حجازی، مهدی کرامتی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
45 |
1085-QRPCU1 |
ظرفیت سنجی و مکان گزینی سردخانه های مواد غذایی در استان خوزستان |
مریم رواقی، حامد فاطمیان |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
46 |
1017-QRPCU1 |
فرآورده های غذایی تراریخته: تولید، شناسایی و مخاطرات |
سبا بلقیسی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
47 |
1093-QRPCU1 |
کاربرد نانوتکنولوژی در تولید محصول سالم و کاهش مایکوتوکسین ها |
روح الله کرمی اسبو |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
48 |
1058-QRPCU1 |
کاربرد و ایمنی منابع پروتئینی نوین برای تولید جایگزین های گوشت و فرآورده های غذایی |
پیمانه قاسمی افشار، مرتضی عادلی میلانی، ساغر بهرام، نیلوفر علیزاده شیرذیلی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
49 |
1064-QRPCU1 |
کود و ضد-آفت ارگانیک SNPC |
محمدتقی کلائی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
50 |
1066-QRPCU1 |
محصولات تراریخته، مزایا و چالش ها در امنیت غذایی و محصول سالم |
نیلوفر پیکانی، لیدا شاهسونی مجرد، ساناز توکلی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
51 |
1035-QRPCU1 |
محلول غذایی تهیه شده از کودهای ارگانیک برای تولید مینی تیوبر سیب زمینی در سیستم هیدروپونیک |
داود حسن پناه |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
52 |
1092-QRPCU1 |
مدیریت آب محصولات زراعی و دامی استان قم بهمنظور تأمین امنیت غذایی |
طیبه خلیلی |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
53 |
1095-QRPCU1 |
مدیریت ضایعات کشاورزی با فناوری های نوین تولید انرژی، در راستای حفظ محیط زیست |
کاظم طالشی |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
54 |
1090-QRPCU1 |
مروری بر اهمیت و جایگاه محصولات غلات پروبیوتیک و فرآیند تولید آن |
ملیکا میرجردوی، محمدباقر حبیبی نجفی، مرضیه حسینی نژاد |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
55 |
1039-QRPCU1 |
مروری بر جایگاه محصولات پروبیوتیکی و روشهای افزایش زندهمانی آنها جهت بهبود تولید محصولات سالم |
ملیکا میرجردوی، محمدباقر حبیبی نجفی، مرضیه حسینی نژاد |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
56 |
1060-QRPCU1 |
مروری بر کاربرد اینولین در کیک پریبیوتیک |
نادیا ترقی خواه، شهرک واتگر |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
57 |
1053-QRPCU1 |
مروری بر کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا در غنی سازی کیک و بیسکوئیت |
نادیا ترقی خواه، شهرک واتگر |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
58 |
1079-QRPCU1 |
مروری بر محصولات تراریخته و تاثیرات آن بر امنیت غذایی |
رضا رضوانی منش، سارا بصیری مژدهی، حمیدرضا آقایی سربرزه |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
59 |
1018-QRPCU1 |
مروری بر مزایا و معایب نانوتکنولوژی در کشاورزی |
سبا بلقیسی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
60 |
1074-QRPCU1 |
مروری برمطالعه اسانس ها وهیدروژل ها به عنوان پوشش های خوراکی موادغذایی |
احمد اعتمادی، ابوالفضل نوین، عطیه حیدری زفره، محمد سیروس آدر |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
61 |
1081-QRPCU1 |
مروری کوتاه بر امکان استفاده از میلورم و سوپرمیلورم در خوراک جوجه های گوشتی با هدف بهبود امنیت غذایی و توسعه پایدار در ایران |
سیدمهدی قرشی، محمد حسین پالیزدار، سید عبداله حسینی، محمود کرمی، سید اسداله آقامیرکریمی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
62 |
1027-QRPCU1 |
مقایسه اثر صابون های کشاورزی و پودر گوگرد در کنترل پسیل معمولی پسته |
سید کاظم مهدوی، مه نوش محمدی نژاد، محسن محمدی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
63 |
1075-QRPCU1 |
مقایسه مقدار آنتی اکسیدان و ترکیبات فنولی در عصاره های تهیه شده از گیاه گزنه ( Urtica dioica ) |
پانته آ عزت مقدم |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
64 |
1091-QRPCU1 |
مکانیسمهای ایمنی ذاتی مرتبط با میزان حساسیت به ویروس نیوکاسل در مراحل اولیه رشد جوجههای بومی |
مریم کرمی، محسن مردی، علی اسمعیلی زاده کشکوئیه، آرش جوانمرد |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
65 |
1100-QRPCU1 |
نانوتکنولوژی و ایمنی مواد غذایی: مزایای بالقوه، خطرات احتمالی |
مهسا قیامی پور، محمد اکرامی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
66 |
1044-QRPCU1 |
نقش آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی در حکمرانی امنیت غذایی |
علیرضا پورسعید |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
67 |
1099-QRPCU1 |
نقش بیمه و مدیریت ریسک در بخش کشاورزی و امنیت غذایی |
نوشین اصولی، علی فاتحی فولادی، کاظم طالشی |
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی |
68 |
1023-QRPCU1 |
نقش زنجیره های عرضه (چالش ها و راهکارها ) بعنوان رویکردی نوین برای توسعه استراتژی های مطلوب حکمرانی و امنیت غذایی در کشاورزی ایران |
مجید حسنی مقدم، رامین رادفر، شهروز خرمی |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
69 |
1010-QRPCU1 |
نقش علم در تولید مواد غذایی و بهره برداری از منابع مرتبط با کشاورزی |
اشکان عسگری، عباس غفوری |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
70 |
1086-QRPCU1 |
نیمه شرقی ایران، گرمتر از همیشه: گزارشی از تغییرات دمایی و پیامدهای آن طی سالهای (1366-1401) |
احسان شاد، رقیه شاد |
پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |