اسنکهای فراسودمند غنی شده با سبوس برنج |
کد مقاله : 1059-QRPCU1 |
نویسندگان |
امیر پورفرزاد *1، الهه لایق قدردان2 1عضو هیئت علمی 2دانشگاه گیلان- دانشکده کشاورزی |
چکیده مقاله |
امروزه یکی از مهمترین و موثرترین وعدههای غذایی انسان که در سلامتی وی بسیار موثر میباشد، مصرف میانوعده به شمار می-رود. چهبسا خوردن میانوعده سالم میتواند علاوهبر وارد کردن انرژی به بدن انسان، ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز و مفید را به بدن او برساند. در این میان، اسنکها میتوانند گزینه مناسبی برای میانوعدهای انرژیزا و سالم بشمار بیایند، اما باید سعی بشود که از این میان اسنک درست و مفید انتخاب شود. انواع اسنکها که در بازار وجود دارند، از جمله: چیپس سیب زمینی، چیپس تورتیلا، چیپس ذرت، ذرت بو داده شده، تنقلات اکسترود شده، چوب شور، آجیل اسنک و بسیاری از موارد دیگر میباشند. در این میان اسنکهای حاوی سبوس برنج ارزش غذایی بالایی دارد. علاوه بر پروتئین، منبع عالی ویتامینهای B و E است و همچنین حاوی مقادیر کمی آنتیاکسیدان میباشد. سبوس حدود 10 درصد از وزن یک دانه برنج را تشکیل میدهد و همین مقدار هم طبق توصیه متخصصان تغذیه طب نوین و سنتی به عنوان مکمل برنج سفید میدانند. در این مقاله قصد میشود تا شما با چند نوع اسنک آشنا شوید و همچنین بخش خروجی مقاله موجود میباشد که با تولید نوعی اسنک برپایه سبوس برنج به پایان رسیده است. |
کلیدواژه ها |
اسنک، غذا، فراسودمند، میانوعده، سبوس برنج. |
وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |