بررسی اثرات آلاینده های صنایع غذایی بر سلامت انسان و محیط زیست |
کد مقاله : 1030-QRPCU1 |
نویسندگان |
سمیه صالح فکر * عضو هیات علمی |
چکیده مقاله |
صنایع غذایی نقش حیاتی در تأمین نیازهای غذایی بشر ایفا می کنند، اما فعالیت های این صنایع می تواند پیامدهای منفی نیز برای سلامت انسان و محیط زیست داشته باشند. آلاینده های مختلفی از جمله مواد شیمیایی، فاضلاب، و ضایعات جامد از این صنایع منتشر می شوند که می توانند به خاک، آب و هوا نفوذ کرده و سلامتی انسان و اکوسیستم های طبیعی را به خطر اندازند. تأثیر آلایندههای صنایع غذایی بر سلامت انسان و محیط زیست یک مسئله چند بُعدی است که نه تنها به بهداشت انسانها بلکه به حفظ تعادل و پایداری محیط زیست نیز ارتباط دارد. این ارتباط نشان میدهد که در نظر گرفتن تأثیرات آلایندههای صنایع غذایی به عنوان یک چالش رسیدن به راهحلهای پایدار برای حفظ سلامت انسان و حفاظت از محیط زیست امری ضروری و حیاتی است. در این مقاله، به بررسی اثرات مخرب آلاینده های صنایع غذایی بر سلامت انسان و محیط زیست پرداخته شده و راهکارهای موثر و پایدار برای کاهش این اثرات و مدیریت بهینه آلاینده های صنایع غذایی ارائه شده است. |
کلیدواژه ها |
واژگان کلیدی: آلاینده های صنایع غذایی، سلامت انسان، محیط زیست، اثرات زیست محیطی |
وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |