روش های کاهش و بازیافت مواد غذایی در صنعت کشاورزی |
کد مقاله : 1082-QRPCU1 |
نویسندگان |
فاطمه افشار پاریزی * دانشگاه پیام نور واحد کرمان |
چکیده مقاله |
چکیده تولید روزانه ضایعات مواد غذایی در سراسر جهان در مقادیر قابل توجهی منجر به کاهش منابع طبیعی و بدتر شدن کیفیت هوا می شود. یک سوم مواد غذایی تولید شده بصورت جانبی در طول زنجیر ارزش غذایی هدر می رود. ردپای کربن روش کارآمد برای برقراری ارتباط با مسائل مربوط به تغییرات اقلیمی و ضرورت تغییر رفتار است.. سیستم های دفع زباله های غذایی غالب بر قابلیت اقتصادی و زیست محیطی خود تمرکز می کنند و تلاش هایی را برای استفاده از ضایعات مواد غذایی بعنوان منبع ورودی برای کشاورزی انجام می دهند. از آنجایی که استفاده ناکارآمد از منابع غذایی منجر به از دست دادن ارزش پولی می شود، بهتر است آنها را به محصولی تبدیل کنیم که از نظر ردپای کربنی مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست باشد. درک چالش های فنی-اقتصادی پالایشگاه های زیستی پسماند مواد غذایی به منظور اطمینان از توسعه پایدار آنها ضروری است،پالایشگاه های زیستی زباله های غذایی یک رویکرد پایدار،سازگار با محیط زیست و مقرون به صرفه برای تولید مواد شیمیایی پلت فرم،سوخت های زیستی و سایر مواد مبتنی بر زیستی هستند. |
کلیدواژه ها |
واژگان کلیدی: ضایعات غذایی،سوخت زیستی،کمپوست |
وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |