بررسی انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از مواد غذایی: ایمنی، پتانسیل پروبیوتیکی و کاربردهای آنها |
کد مقاله : 1033-QRPCU1 |
نویسندگان |
ایناس ابراهیم * دانشگاه صنعتی اصفهان |
چکیده مقاله |
انتروکوکها متعلق به باکتری های اسید لاکتیک هستند و به دلیل مشارکت در تخمیر مواد غذایی و همچنین استفاده از آنها به عنوان پروبیوتیک های تجاری در غذا، دارو و خوراک دام اهمیت دارند. انتروکوکوس فاسیوم مطالعهشدهترین و ارجحترین پروبیوتیک کاندید در جنس انتروکوک است و اغلب در انواع غذاهای تخمیر شده، به عنوان یک آغازگر، مکمل های شروع کننده و کشت های محافظ، و در حیوانات به شکل فرآوردههای دارویی برای ارتقای سیستم ایمنی یا بهبود رشد استفاده میشوند. چنین پروبیوتیکهایی برای درمان اسهال مرتبط با آنتیبیوتیک یا سندرم روده تحریکپذیر، کاهش سطح کلسترول یا بهبود ایمنی میزبان تجویز میشوند. از نقطه نظر میکروبیولوژیکی مواد غذایی، ایمنی باکتریهایی که به عنوان پروبیوتیک استفاده میشوند باید تضمین شود و دادههای موجود در مورد سویههای انتروکوکوس فاسیوم که تاکنون استفاده شدهاند، بیخطر بودن آنها را نشان میدهد. تاکنون هیچ مورد مستندی از بیماری منتسب به پروبیوتیک های انتروکوکی موجود در بازار وجود ندارد و مطالعات نتوانسته اند ارتباط مستقیمی بین انتروکوک ها، به ویژه انتروکوکوس فاسیوم و بیماری های ناشی از غذا ایجاد کنند. با این حال، نگرانیها در مورد گونههای انتروکوکی به عنوان پروبیوتیکها حول محور بیماری زایی بالقوه آنها به دلیل انتقال افقی فاکتورهای حدت و ژن های مقاومت آنتی بیوتیکی مرتبط با افزایش عفونت های انتروکوکی است. این بررسی برای خلاصه کردن دانش فعلی در مورد ایمنی انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از غذاهای خام یا فرآوری شده، و فراهمی زیستی آنها از یک طرف، و تأکید بر پتانسیل بزرگ آنها برای استفاده در صنایع غذایی انجام شد. |
کلیدواژه ها |
انتروکوکها، انتروکوکوس فاسیوم، پروبیوتیک، ایمنی، عفونت |
وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |