مروری بر کاربرد اینولین در کیک پریبیوتیک |
کد مقاله : 1060-QRPCU1 |
نویسندگان |
نادیا ترقی خواه *1، شهرک واتگر2 1مسئول تحقیق و توسعه شرکت آذرنان نظری 2مدیر کنترل کیفی شرکت آذرنان نظری |
چکیده مقاله |
فواید پری بیوتیک ها برای تحریک دستگاه گوارش سالم به خوبی شناخته شدهاست. از سرکوب پاتوژن ها گرفته تا تکثیر باکتری های بومی روده، پری بیوتیک ها همه اینها را دارند. از آنجا که تحقیق بر روی حوزه پری بیوتیک ها در حال گسترش است، برنامه های کاربردی جدیدی هر روز در حال ظهور هستند. بنابراین انتخاب های مصرف کننده برای زندگی سالم را ارتقاء می بخشند. ترکیب پری بیوتیک ها در طیف گسترده ای از محصولاتی که صنعت غذا در قفسه ارائه می دهد، وجود دارد، یک روش نوآورانه برای جایگزینی چربی و قند همراه با بهبود حس دهانی با فراهم کردن روانکاری بهتر زبان است. در برخی موارد، پایداری حرارتی محصول همراه با دیگر مزایای حسی، بافتی و فیزیولوژیکی بهبود مییابد. کیک به عنوان محصولی پرمصرف پرطرفدار در گروه های سنی مختلف می باشد، که می توان با جایگزین نمودن بخشی از ساکارز که به عنوان فیبر رژیمی محسوب می شود، محصولی پری بیوتیک تولید نمود. پری بیوتیک ها به عنوان عملگر در محصولات غذایی شناخته می شوند که به رشد و تکثیر باکتری های سودمند در سیستم گوارش روده کمک می کند. این مقاله مروری بر اینولین وفروکتوالیگوساکارید و کاربرد آنها در کیک را ارائه می کند. |
کلیدواژه ها |
گوارش، پری بیوتیک، جایگزینی، فیبررژیمی، سودمند |
وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |