حکمرانی، امنیت غذایی و تولید محصول سالم
کد مقاله : 1043-QRPCU1
نویسندگان
مهدی سلیمانی *
کارمند- مدیرکل منابع انسانی
چکیده مقاله
چکیده
اقلیم عامل اصلی تعیین کننده محصولات کشاورزی است با توجه به نقش اساسی کشاورزی در رفاه انسان، نگرانی توسط آژانس های دولتی و سایر دستگاه های مرتبط در مورد اثرات بالقوه تغییر اقلیم بر میزان تولیدات محصولات کشاورزی ایجاد شده است علاقه مندی به این موضوع در دهه گذشته انگیزه بسیاری از مطالعات در مورد تحقیقات اقلیم و کشاورزی شده است. تغییرات اقلیمی تولید کشاورزی و در پی آن عوامل وابسته به کشاورزی مانند امنیت غذایی و رفاه اقتصادی را تحت تاثیر قرار می دهد. از آنجا که تغییر پذیری اقلیم بر تمامی محصولات غذایی تاثیر میگذارد از طریق آنچه که معمولاً "تغییرات قیمت مواد غذایی ناشی از "اقلیم نامیده میشود بر امنیت غذایی تاثیر می گذارد. با این حال تاثیر تغییرات قیمت مواد غذایی بر سلامت مواد غذایی منفی نیست قیمت مواد غذایی بالاتر میتواند تهدیدی برای امنیت غذایی باشد چرا که بسیاری از خانوارهای مزرعه خریداران مواد غذایی هستند تغییر پذیری اقلیم ممکن است بر قیمت های نهاده و ستانده تاثیر بگذارد زیرا ممکن است بین تغییرات اقلیمی و قیمتهای محلی رابطه مستقیم وجود داشته باشد .
کلیدواژه ها
واژگان کلیدی: حکمرانی، امنیت غذایی، محصول سالم، مواد غذایی
وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر