1. امنیت غذایی و مصرف بهینه منابع
  2. تولید گیاهان دارویی و محصول سالم
  3. علوم دام و دامپزشکی در تولید محصول سالم
  4. حکمرانی و نقش سیاستگذاری دولت در امنیت غذایی
  5. کشاورزی ارگانیک و پایدار، الگوی کشت و امنیت غذایی
  6. نقش تکنیک های تولید مثلی در تولیدات دامی و محصول سالم
  7. فیزیولوژی و اکولوژی عملکرد محصولات کشاورزی و امنیت غذایی
  8. میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی در تولید محصول سالم
  9. نقش و جایگاه تعاونی ها و تشکل های روستایی و کشاورزی در امنیت غذایی
  10. محصولات تراریخته، مزایا و چالش­ها در امنیت غذایی و محصول سالم
  11. فناوری‌های نوین، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
  12. حکمرانی متعالی کشاورزی و حکمرانی هوشمند کشاورزی
  13. نقش و جایگاه تعاونی ها و تشکل های روستایی و کشاورزی در تولید محصول سالم
  14. نقش حکمرانی، کارآفرینی، اشتغال پایدار و امنیت غذایی
  15. تغییرات اقلیمی و مهاجرت، رونق تولید و امنیت غذایی
  16. کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
  17. نقش و جایگاه ذینفعان بخش کشاورزی در سیاستگذاری و حکمرانی کشاورزی
  18. پدافند غیرعامل و امنیت زیستی و محصول سالم
  19. حکمرانی، توسعه روستایی و امنیت غذایی
  20. حکمرانی کشاورزی و امنیت غذایی
  21. رهیافت‌های نوآوری و خلاقیت در حکمرانی کشاورزی
  22. مدیریت ریسک در بخش کشاورزی و نقش بیمه کشاورزی در امنیت غذایی
  23. صنایع تبدیلی و تکمیلی و نقش آن در تولید محصول سالم و امنیت غذایی
  24. امنیت غذایی، بهره وری منابع آب و خاک و حکمرانی
  25. حکمرانی آب و امنیت غذایی
  26. نقش دولت و جامعه مدنی در امنیت غذایی
  27. جایگاه بخش خصوصی و دولت در امنیت غذایی
  28. شبکه تعاملات دولت و تولید محصول سالم
  29. توسعه پایدار و امنیت غذایی
  30. مدیریت دانش، امنیت غذایی و تولید محصول سالم
  31. نقش و جایگاه شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها در تولید محصول سالم و امنیت غذایی